Intercash: Het ultieme incassobureau voor freelancers

Karin Velzen

Incassobureau Inschakelen ZZP

Als het gaat om het beheer van uitstaande schulden, bevinden freelancers zich vaak in een uitdagende positie. Het voortdurend najagen van betalingen kan tijdrovend en frustrerend zijn, waardevolle tijd en energie wegnemen van hun werk. Incassobureau Inschakelen ZZP: Daar komt Intercash, het ultieme incassobureau voor freelancers, om de hoek kijken. Met een bewezen staat van dienst en een scala aan gespecialiseerde diensten biedt Intercash freelancers een oplossing voor hun problemen met schuldinning.

Maar wat onderscheidt Intercash van andere bureaus? Hoe zorgt hun unieke aanpak voor tijdige betalingen en klanttevredenheid? In deze discussie zullen we de voordelen van het inhuren van Intercash onderzoeken, het betalingssysteem van het bedrijf nader bekijken en horen van tevreden freelancers die de effectiviteit van hun diensten hebben ervaren. Blijf luisteren om te ontdekken hoe Intercash het incassoproces voor freelancers kan revolutioneren.

Belangrijkste punten

 • Intercash is gespecialiseerd in incasso en juridisch advies voor freelancers en kleine bedrijven, en biedt op maat gemaakte oplossingen voor hun unieke behoeften.
 • Met meer dan 35 jaar ervaring in de branche heeft Intercash een bewezen staat van dienst in het innen van uitstaande schulden.
 • Hun unieke incassosysteem zorgt voor een snelle en effectieve incasso, met een hoog slagingspercentage van 93%.
 • Intercash biedt een ‘no cure, no pay’-beleid, waarbij freelancers alleen betalen als de schuld succesvol wordt geïncasseerd, en legt de verantwoordelijkheid voor de incassokosten bij de schuldenaar.

Voordelen van het inhuren van Intercash

Het inschakelen van Intercash als incassobureau voor freelancers biedt tal van voordelen, waaronder het gebruik van een uniek incassosysteem voor snelle en effectieve incasso. Met Intercash kunt u rekenen op een snelle oplossing voor uw openstaande schulden. Zij maken binnen 2 uur na ontvangst van een incassoverzoek een incassodossier aan, zodat er snel actie ondernomen kan worden. Effectieve communicatie is een belangrijk aspect van hun aanpak. Intercash stuurt directe communicatie naar debiteuren via brief, e-mail, SMS en Whatsapp, zodat debiteuren tijdig op de hoogte worden gesteld van hun verplichtingen. Daarnaast houdt Intercash het online gedrag van de debiteur in de gaten en neemt snel contact op voor betaling. Deze proactieve aanpak vermindert de noodzaak van traditionele incassomethoden en versnelt het incassoproces. Met een succespercentage van 93% bij het innen van openstaande schulden is Intercash een betrouwbare keuze voor freelancers die snelle en effectieve incassodiensten zoeken.

Waarom kiezen voor Intercash als freelancer?

Intercash valt op als een topkeuze voor freelancers die op zoek zijn naar een betrouwbaar en gespecialiseerd incassobureau. Met hun expertise op het gebied van incasso en juridisch advies voor freelancers en kleine bedrijven begrijpt Intercash de unieke uitdagingen waarmee zelfstandige werkers worden geconfronteerd. Opgericht in 1983, beschikken ze over een schat aan ervaring in de branche en hebben ze het vertrouwen van bedrijven in heel Nederland gewonnen. Een van de belangrijkste voordelen van het kiezen voor Intercash is hun ‘no cure, no pay’-beleid, waarbij u alleen betaalt als de vordering succesvol wordt geïnd. Ze bieden ook gratis initiële juridische advies van ervaren juristen, die waardevolle ondersteuning en begeleiding bieden gedurende het incassoproces. Door gebruik te maken van Intercash kunnen freelancers profiteren van hun gespecialiseerde diensten en profiteren van juridisch advies dat is afgestemd op hun specifieke behoeften.

Het gebruik van betalingsverzoeken voor het innen van schulden.

Als het gaat om debiteurenbeheer, kan het gebruik van betalingsverzoeken een zeer effectieve methode zijn voor een snelle afhandeling van openstaande schulden. Hier zijn de voordelen van het gebruik van online platforms voor debiteurenbeheer:

 • Gemak: Betalingsverzoeken stellen debiteuren in staat om gemakkelijk en snel betalingen te doen om hun schulden op te lossen, waardoor traditionele incassomethoden overbodig worden.
 • Real-time monitoring: Online platforms stellen crediteuren in staat om de online aanwezigheid van de debiteur te volgen en beveiligde betalingslinks te sturen, wat zorgt voor snelle communicatie en betaling.
 • Snelle betaling: Het op de hoogte stellen van de debiteur wanneer het betalingsverzoek is gelezen, leidt vaak tot snellere betaling, waardoor de tijd die nodig is om schulden te innen wordt verminderd.
 • Kostenbesparing: Het gebruik van betalingsverzoeken vermindert de noodzaak van kostbare traditionele incassomethoden, waardoor zowel tijd als middelen worden bespaard.
 • Snellere inning: Door debiteuren in staat te stellen online betalingen te doen, kunt u uw geld snel ontvangen, wat zorgt voor een snellere afhandeling van openstaande schulden.

Het gebruik van betalingsverzoeken via online platforms biedt een handige en efficiënte manier om schulden te innen, met voordelen zoals gemak, real-time monitoring, snelle betaling, kostenbesparing en snellere inning.

Klantbeoordelingen over Intercash

Klanten die Intercash hebben gebruikt als hun incassobureau voor freelancers hebben consequent lof geuit voor de transparante en duidelijke aanpak van het incasseren van schulden door het bedrijf. Hun getuigenissen benadrukken de impact van klantgetuigenissen bij het inhuren van een incassobureau, waarbij het belang van vertrouwen en transparantie in incassobureaus wordt benadrukt.

Hieronder staan enkele klantgetuigenissen over Intercash:

GetuigenisKlantnaamDatum
‘Intercash heeft mijn openstaande schulden snel en efficiënt opgelost. Hun transparante communicatie en professionaliteit gaven mij gemoedsrust.’John Smithmaart 2021
‘Ik beveel Intercash ten zeerste aan vanwege hun uitzonderlijke service. Ze waren in staat om mijn openstaande schulden tijdig te innen, en hun online platform bood 24/7 zichtbaarheid van mijn incassozaken.’Sarah Johnsonjuni 2020
‘De directe aanpak van Intercash bij het incasseren van schulden maakte het proces stressvrij. Hun hoge succespercentage en vertrouwde reputatie gaven mij vertrouwen in hun diensten.’Emily Davisseptember 2019
‘Ik was onder de indruk van de toewijding van Intercash bij het oplossen van mijn openstaande schulden. Hun transparante tarieven en ‘no cure, no pay’ beleid zorgden ervoor dat ik alleen betaalde als de schuld werd geïncasseerd.’Michael Brownfebruari 2018
‘Het klantenserviceteam van Intercash was altijd bereikbaar en bood uitstekende ondersteuning gedurende het incassoproces. Hun transparantie en efficiëntie waren prijzenswaardig.’Jennifer Wilsonmei 2017

Deze getuigenissen tonen de positieve ervaringen die klanten hebben gehad met Intercash en versterken de reputatie van het bedrijf als een betrouwbaar incassobureau voor freelancers.

Inschakelen van een Incassobureau

Na het overwegen van de positieve ervaringen die klanten hebben gehad met incassobureaus zoals Intercash, wordt het belangrijk om het proces van het inschakelen van een incassobureau te begrijpen. Hier zijn enkele belangrijke punten om in gedachten te houden bij het inschakelen van een incassobureau:

 • Effectief communiceren met debiteuren: Een incassobureau heeft ervaring in het omgaan met debiteuren en kan begeleiding bieden over de beste manieren om met hen te communiceren.
 • Het belang van juridisch advies bij het omgaan met incasso: Incasso kan een complex juridisch proces zijn en het is cruciaal om juridisch advies in te winnen om ervoor te zorgen dat u de juiste procedures volgt en uw rechten beschermt.
 • Het begrijpen van de incassomethoden van het bureau: Het is belangrijk om de strategieën en technieken te begrijpen die het bureau zal gebruiken om de schuld te innen, aangezien dit van invloed kan zijn op het succespercentage en de tijdslijn van het proces.
 • Het evalueren van het succespercentage van het bureau: Zoek naar een bureau met een hoog succespercentage in het innen van openstaande schulden, aangezien dit hun effectiviteit en betrouwbaarheid aangeeft.
 • Het beoordelen van de tarieven en betalingsvoorwaarden van het bureau: Begrijp de tariefstructuur en betalingsvoorwaarden van het bureau, inclusief of ze werken op basis van ‘no cure, no pay’, waarbij u alleen betaalt als de schuld wordt geïnd.

Het begrijpen van ‘No Cure, No Pay’ Incasso

‘No Cure, No Pay’ Incasso is een betalingsbeleid dat veel gebruikt wordt door incassobureaus, waarbij de klant alleen betaalt als het bureau erin slaagt om de schuld te innen. Dit beleid biedt verschillende voordelen voor klanten. Ten eerste elimineert het het risico om te betalen voor onsuccesvolle pogingen tot schuldinning, wat financiële zekerheid biedt. Ten tweede stimuleert het incassobureau om ijverig en effectief te werken, omdat hun betaling afhankelijk is van succesvolle inning. Bovendien speelt het monitoren van online activiteiten een cruciale rol in het succes van ‘No Cure, No Pay’ Incasso. Door de online activiteiten van schuldenaars te monitoren, kunnen bureaus potentiële bezittingen of inkomstenbronnen identificeren die gebruikt kunnen worden voor schuldaflossing. Daarnaast maakt online monitoring snelle communicatie met schuldenaars mogelijk, wat de kans op succesvolle schuldinning vergroot. Al met al is ‘No Cure, No Pay’ Incasso een voordelig betalingsbeleid dat gemoedsrust biedt en efficiënte schuldinning stimuleert.

Wanneer een incassobureau in te schakelen?

Om te bepalen wanneer het gepast is om de diensten van een incassobureau in te schakelen, is het essentieel om verschillende factoren in overweging te nemen met betrekking tot het betalingsgedrag van de debiteur en de inspanningen van de freelancer om de openstaande schuld te innen.

 • Wanneer de debiteur consequent betalingsverzoeken en herinneringen negeert.
 • Wanneer de freelancer al zijn interne incasso-inspanningen zonder succes heeft uitgeput.
 • Wanneer de openstaande schuld aanzienlijk is en de financiële stabiliteit van de freelancer beïnvloedt.
 • Wanneer de freelancer geen tijd of middelen heeft om juridische stappen te ondernemen tegen de debiteur.
 • Wanneer de freelancer een professionele relatie met de debiteur wil behouden en persoonlijke confrontatie wil vermijden.

Het inschakelen van een incassobureau biedt verschillende voordelen, zoals professionele expertise in het afhandelen van schuldinvordering, verhoogde kans op succesvolle inning en verminderde stress en tijd die wordt besteed aan het achtervolgen van betalingen.

Factoren die de kosten van het inhuren bepalen

Factoren die de kosten van het inhuren van een incassobureau beïnvloeden, zijn onder andere de complexiteit van de zaak, het bedrag van de uitstaande schuld en de specifieke benodigde diensten. De complexiteit van de zaak verwijst naar factoren zoals de ouderdom van de schuld, het aantal schuldenaars dat betrokken is, en eventuele juridische complicaties die kunnen ontstaan. Ook het bedrag van de uitstaande schuld speelt een rol, aangezien grotere schulden meer middelen en inspanning kunnen vereisen om te innen. Daarnaast kunnen de specifieke benodigde diensten, zoals skip tracing, juridische stappen, of internationale schuldinvordering, invloed hebben op de totale kosten.

Bij het vergelijken van de prijsmodellen van incassobureaus is het belangrijk om te overwegen of zij een provisie in rekening brengen op basis van het geïnde bedrag, een vast bedrag per zaak, of een combinatie van beide. Sommige bureaus kunnen ook extra kosten in rekening brengen voor bepaalde diensten of kosten die verband houden met het incassoproces. Het is cruciaal om de prijsmodellen van verschillende bureaus zorgvuldig te bekijken en te vergelijken om ervoor te zorgen dat u de beste waarde krijgt voor uw geld.

Hieronder staat een tabel die de factoren laat zien die van invloed kunnen zijn op de kosten van het inhuren van een incassobureau:

Factoren die van invloed zijn op de kostenBeschrijving
Complexiteit van de zaakFactoren zoals de ouderdom van de schuld, het aantal schuldenaars dat betrokken is, en juridische complicaties.
Bedrag van de uitstaande schuldGrotere schulden kunnen meer middelen en inspanning vereisen om te innen.
Specifieke benodigde dienstenDiensten zoals skip tracing, juridische stappen, of internationale schuldinvordering.

Verantwoordelijkheden van een Incassobureau

Een incassobureau is verantwoordelijk voor het afhandelen van de inning van openstaande schulden namens hun cliënten. Hun belangrijkste doel is om het geld dat aan hun cliënten verschuldigd is, tijdig en professioneel te innen. Om dit te bereiken, hebben incassobureaus bepaalde verantwoordelijkheden die zij moeten vervullen. Deze omvatten:

 • Een grondig onderzoek doen naar de financiële situatie en betalingsmogelijkheden van de schuldenaar.
 • Het implementeren van een strategisch incassoproces dat voldoet aan de wettelijke richtlijnen.
 • Het gebruik maken van effectieve communicatiestrategieën om in contact te komen met schuldenaars en betalingsregelingen te onderhandelen.
 • Het bijhouden van nauwkeurige en up-to-date gegevens van alle communicatie en betalingsregelingen.
 • Het regelmatig updaten en rapporteren aan hun cliënten over de voortgang van de incasso-inspanningen.

Diensten aangeboden door een incassobureau

Incassobureaus bieden een scala aan diensten aan om klanten te helpen bij het terugvorderen van uitstaande schulden. Deze diensten omvatten het implementeren van effectieve incassostrategieën, zoals het contacteren van schuldenaars via verschillende communicatiekanalen zoals brieven, e-mails, sms’en en Whatsapp. Incassobureaus monitoren ook de online activiteiten van schuldenaars en nemen prompt contact met hen op voor betaling. Door het uitbesteden van incasso aan een bureau zoals Intercash, kunnen freelancers profiteren van de expertise van het bureau op het gebied van incasso en juridisch advies. Intercash is bijvoorbeeld al actief in de industrie sinds 1983 en biedt een ‘no cure, no pay’-beleid, waarbij betaling alleen vereist is als de schuld wordt geïncasseerd. Bovendien nemen incassobureaus de verantwoordelijkheid op zich om de incassokosten te betalen, waardoor de financiële last voor freelancers wordt verminderd. Het uitbesteden van incasso stelt freelancers in staat zich te concentreren op hun kernactiviteiten, terwijl een hoger succespercentage wordt behaald bij het innen van uitstaande schulden.

Veelgestelde vragen

Wat is het proces om Intercash in te schakelen als incassobureau?

Het inschakelen van Intercash als incassobureau is een eenvoudig proces. Om Intercash in te huren voor incassodiensten, moet u een incasso verzoek indienen. Intercash maakt vervolgens binnen 2 uur een incasso dossier aan en start direct de communicatie met de debiteur via verschillende kanalen. Ze volgen de online activiteit van de debiteur en maken gebruik van hun unieke incasso systeem om tijdige betaling te waarborgen. Met een hoog slagingspercentage en een ‘no cure, no pay’ beleid, biedt Intercash een effectieve en risicovrije oplossing voor freelancers die hulp nodig hebben bij het innen van schulden.

Hoe werkt het ‘No Cure, No Pay’-beleid van Intercash?

Het ‘no cure, no pay’-beleid van Intercash is zeer voordelig voor freelancers omdat het ervoor zorgt dat zij alleen betalen voor incassodiensten als de schuld succesvol is geïnd. Dit beleid onderscheidt Intercash van andere incassobureaus, geeft freelancers gemoedsrust en minimaliseert financieel risico. Door de verantwoordelijkheid voor het betalen van de incassokosten bij de schuldenaar te leggen, stelt Intercash de belangen van de freelancer voorop en verhoogt de kans op succesvolle schuldinning. Dit beleid toont de toewijding van Intercash aan om freelancers te ondersteunen en hun financieel welzijn te bevorderen.

Wat zijn de tekenen die aangeven dat het tijd is om een incassobureau in te huren?

Waarschuwingssignalen die aangeven dat het tijd is om een incassobureau in te schakelen, zijn onder andere consistente late betalingen, genegeerde betalingsherinneringen en gebrek aan reactie van de schuldenaar. Wanneer u met deze signalen wordt geconfronteerd, is het van cruciaal belang om onmiddellijk stappen te ondernemen om uw financiële belangen te beschermen. Het inhuren van een incassobureau kan u helpen bij het navigeren door het complexe proces van schuldvordering, waardoor de kans op succesvolle inning van uitstaande schulden wordt vergroot en de impact op uw cashflow wordt verminderd.

Wat zijn de factoren die de kosten bepalen bij het inhuren van een incassobureau?

Factoren die de kosten van het inhuren van een incassobureau bepalen, zijn onder andere de complexiteit van de zaak, de ouderdom van de schuld, het aantal pogingen om de schuld te innen, en de benodigde tijd en middelen voor succesvolle inning. Andere factoren kunnen onder andere de locatie van de schuldenaar en eventuele juridische procedures die moeten worden gestart, omvatten. Het is belangrijk om deze factoren in overweging te nemen bij het beoordelen van de kosteneffectiviteit van het inhuren van een incassobureau voor uw freelance bedrijf.

Welke specifieke diensten biedt Intercash als incassobureau?

Als incassobureau biedt Intercash een scala aan diensten om te helpen bij het innen van openstaande schulden. Deze diensten omvatten het gebruik van een uniek incassosysteem voor efficiënte schuldinvordering, het opstellen van een incassodossier binnen korte tijd, snelle communicatie met schuldenaars via verschillende kanalen, monitoring van de online activiteit van schuldenaars, en een hoog succespercentage bij het innen van openstaande schulden. Intercash is gespecialiseerd in schuldinvordering en juridisch advies voor freelancers en kleine bedrijven, en biedt een ‘no cure, no pay’-beleid waarbij de verantwoordelijkheid voor het betalen van de incassokosten bij de schuldenaar ligt.

Conclusie

Samenvattend komt Intercash naar voren als het ultieme incassobureau voor freelancers, met een uitgebreid scala aan diensten en een bewezen succespercentage van 93% bij het innen van openstaande schulden. Met zijn unieke incassosysteem en ‘no cure, no pay’-beleid zorgt Intercash voor een snelle en efficiënte terugvordering van schulden, terwijl de financiële last voor cliënten wordt geminimaliseerd. De transparante en klantgerichte aanpak van het bedrijf, in combinatie met positieve getuigenissen en een solide reputatie, bevestigt Intercash als de oplossing voor freelancers die betrouwbare en effectieve incassodiensten zoeken.

Lees ook deze artikelen

Ads - Before Footer